Academy for Innovation and Change 
                through Education
  • Home
  • About
  • Our Team
  • Our Projects
  • Partnerships
  • EVENTS
  • Students Projects
  • Platforme Online

Cîștigătorii concursului                               ”Platforme educaționale online”

12/15/2016

9 Comments

 

alexandra rața

Profesor: Natalia Rața
Picture

Ciprian meriacre

Profesor: Aliona Meriacre
Picture

crudu cătălina

Profesor: Niculina Velea
Picture

gheorghe tonu

Profesor: Niculina Velea
Picture

plugaru victoria

Profesor: Elena Cecalev
Picture

ana raețchi

Profesor: Elena Cecalev
Picture

chitic cristina

Profesor: Valentina Guțu
Picture

DanielA Bîtca

Profesor: Angela Reuleț
Picture

Liceul teoretic ”gaudeamus”

Profesor: Liudmila Tomnatic
Picture

marian nicu

Profesor: Daria Prozorovschi
Picture

machidon alexandru

Profesor: Tatiana Pascaru
Picture

Eutalia Pistrui

Profesor: Porubin Ina
Picture

Tanas elena

Profesor: Elena Cecalev
Picture

stratu lamara

Profesor: Niculina Velea 
Picture

bobeică valeria

Profesor: Victoria Lesnic
Picture

casianu zinaida

Profesor: Aliona Meriacre
Picture

slovineanu dorina

Profesor: Olga Jimbei
Picture

castraveț radu

Profesor: Angela Reuleț
Picture

Tataru Natalia
Pîrvu Ecaterina

Profesor: Liudmila Tomnatic
Picture
Picture

tintiuc iuliana

Profesor: Cristina Serbin Botin
Picture

Veronica burbulea

Profesor: Niculina Velea
Picture
9 Comments
Zinaida
12/15/2016 01:25:17 pm

Reply
Zinaida
12/15/2016 03:22:34 pm

1.Mi-a placut sa utilizez platformele educationale digitale, fiindca am dispus de o gama larga de instrumente, am avut posibilitatea sa folosesc atit text, imagini cit si muzica de care am avut nevoie.Platformele educationale digitale ne-au dat posibilitatea sa prezentam din plin toate abilitatile noastre in ceea ce priveste lucrul online, lucrul cu o cantitate mare de informatie si lucrul cu diferite instrumente.
2.Dupa parerea mea utilizarea platformelor educationale digitale joaca un rol foarte important in procesul de invatare. Reesind din faptul ca traim in sec. XXI si tehnologiile tot mai mult acapareaza puterea printre rindurile elevilor si studentilor, crearea lucrarilor digitale poate fi vazuta ca o motivare, un impuls spre cunoastere si creare. Noi, tinerii, suntem cei care am fost cel mai profund atinsi de progresul tehnologic, si anume aici, ne aflam "ca acasa", deci, platformele educationale digitale, ne permit sa demonstram toturor capacitatile si cunostintele noastre legate atit de lucrul online cit si cunostintele din alte domenii.
3.Sunt de parerea ca instrumentele web duc la o predare mai simpla si respectiv la o intelegere a materialului de catre studenti mai eficienta. Varietatea platformelor, a instrumentelor si a informatiei pe care o poate folosi utilizatorul, permit crearea unor lucrari de nota 10.

Reply
Pistrui Eutalia
12/16/2016 01:15:22 am

1.Am avut o deosebită plăcere să creez o lucrare digitală.Este cu mult mai interesant și mai practic...Eu cred că tehnologia în procesul de învățare ajută la dezvlotarea abilităților de utilizare a tehnologiilor secolului XXI.
2.În realizarea subiectelor pentru acasă a fost mult mai atractiv și mai interesant ulitizarea instrumentelor web.Îmi dezvolt imaginația,m-am simțit eu însumi,am putut să creez ceva fără ca cineva să mă judece.
3.Ideal ar fi ca fiecare profesor să aibă posibilitate de a folosi aceste platforme web,să ne încurajeze să le folosim și să lucreze împreună cu noi.

Reply
Rata Alexandra
12/16/2016 07:05:53 am


Crearea de lucrări digitale mi-a dat posibilitatea să studiez mai aprofundat tema pe care am postat-o și să o ilustrez mai viu, decât doar dacă aș fi creat un eseu simplu sau prezentare în fața colegilor.
La început a fost puțin mai neobișnuit,a trebuit să înregistrez vocea de câteva ori pentru a primi o lucrare calitativă. În schimb acum pot vedea progresul analizând lucrările create.
Tema pe care o pregătesc cu ajutorul instrumentelor web învățate, este mai ușor memorată și înalt apreciată de profesori.
Mulți profesori din liceu deja utilizează multe platforme online, noi avem 5 table interactive în liceu și sunt utilizate la maxim. Eu cred că lecția care conține elemente din tehnologiile moderne sunt mai interesante și interactive.

Reply
Ciprian Meriacre
12/16/2016 07:48:59 am

Visam demult să pot explora și utiliza eficient noile tehnologii. Acest proiect mi-a deschis o nouă ușă către lumea miraculoasă și inovatoare a platformelor educaționale online care mă ajută să învăț mai eficace și în mod interactiv, să însușesc deprinderi și abilități digitale, să-mi dezvolt spiritul creativ și să fiu mai original, atractiv și mai bine înțeles în realizarea unei sarcini.
Mulțumesc din tot sufletul organizatorilor, partenerului strategic și cadrelor didactice care au avut curaj, răbdare, ne-au inspirat și motivat să învățăm și mai bine de acum încolo!

Reply
Daniela Bîtca
12/16/2016 10:47:34 am

Sunt încântată că mă regăsesc printre câştigătorii acestui concurs inedit şi pot spune cu certitudine că platformele respective îmi oferă posibilitatea de a mă dezvolta multilateral. Până acum, utilizam doar aplicaţii simple de realizare a unor prezentări, dar din moment ce profesoara mea de fizică, dna Angela Reuleţ, a venit cu ideea de a crea lucrări pe baza platformelor web, simt o plăcere deosebită şi un interes vădit pentru disciplina care ne este predată, iar lecţiile au devenit mai atractive şi mai productive.
Platformele online definesc faptul că tehnologia este într-o continuă evoluţie, iar acest fapt ne oferă oportunitatea de a ne moderniza din mai multe puncte de vedere.
Le spun un mare mulţumesc organizatorilor acestui concurs şi multă baftă în continuare celorlalţi participanţi!

Reply
Pîrvu Ecaterina link
12/16/2016 12:17:25 pm

Platformele web mi-au dat o deosebită virtualitate de a crea prezentări, cu posibilități noi pentru mine. Mulțimea de instrumente irepetabile ramifică fiecare funcție în mai multe moduri de creare. Tehnologiile digitele din zilele de azi progresează din ce în ce mai mult, ceea ce ne permite elaborarea proiectelor și prezentărilor de acest gen, făcînd lecțiile tot mai atrăgătoare și interesante. Nu în ultimul rînd ne evoluăm cumplex modalitățile de creare. Eu consider că lecțiile ce includ în sine componente a tehnologiilor digitale,ne inspiră, ne justifică, și ne susțin ideile, calitățile și pe noi înșine.

Reply
Castravet Radu
12/16/2016 12:18:55 pm

Mereu mi-a plăcut sa învăț prin intermediul diferitor programe ce facilitează procesul de studiere. Cred că aceste platforme demonstrează că studierea poate fi un proces plăcut, proces prin care ne putem manifesta creativitatea. Cu atât mai mult, realizând un proiect, informația se reține foarte ușor.
Mă bucur că noile tehnologii se implimentează cu succes în școli, deoarece cred că elevii devin mai productivi. Important e ca profesorii să stârneasca entuziasmul în elevi de a lucra cu platforme de genul dat, precum i-a reușit doamnei profesoare de fizică Angela Reuleț.

Reply
Chiriac Gheorghe
12/16/2016 12:53:43 pm

Mereu mi-a placut să lucrez si să creez lucrari digitale .Este foarte captivant,folositor și ușor. Eu cred că în prezent tehnologia este o noua metoda de învatare. În realizarea acestui proiect "Locuința mea" a fost mult mai confortabil si mai interesant sa realizăm acest proiect. În prezent tot mai multe scoli îcep sa se foloseasca de platforme educationale. Tema pe care o pregătesc cu ajutorul instrumentelor web învățate, este mai ușor memorată și înalt apreciată de profesori. Eu cred că lecția care conține elemente din tehnologiile moderne sunt mai interesante și interactive.

Reply



Leave a Reply.

Powered by Create your own unique website with customizable templates.